| |||||||
| Tags: anlatimi, ares, bicimi, ise, kullanilir, kullanma, nasil, nedir, resimli, yarar |
Ares Nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır, resimli anlatımıGörüntülemeler : 14029 |
![]() |
| | Konu Araçları | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye | Ares Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım Ares Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım Ares ; Kazaa,i-Mesh,Edonkey benzeri bir P2P programı Programla diğer kullanıcıların bilgisayarlarında bulunan izin verilmiş dosyaları kendi bilgisayarınıza yükleyebilir yada kendi bilgisayarınızdaki dosyaları diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz Hiçbir Virüs reklam vb içermez![]() Programı çalıştırdığınız zaman ingilizce olarak size güvenlik duvarı aşılsın mı diye sorabilir evet deyin ![]() Gelelim Ayarlarına KONTROL PANELİ Genel ![]() Transfer ![]() Sohbet ![]() Ağ ![]() Link Gösterimi ![]() Proxy Sıçraması ![]() SOHBET ![]() TRANSFER www frm47 comTranSfer edilen bir dosyayı sağ tıkladığınız zaman aşağıdaki menü açılır ve açıklamaları şöyledir ![]() ![]() ![]() ARAMA |
| | |
| Google Sponsoru |
![]() |
| | |
| Konu Araçları | |
| Stil | |
| |